>

Tagga nyår!

Nu taggar jag nyår som faaan! är så jädra sugen, men vi ska bara hitta ett ställe att vara på, förhoppningsvis hemma hos hink och linn, vi håller tummarna på de.
jag kommer tagga ännumer om jag hittar en fin klänning imorron oxå, ska först på banken och hämta ut pengar för jag spärrade ju kortet igårkväll.

Hej då
Postad i: Allmänt Kommentarer (2)

shopping

Igår va de svall för hela slanten, jag hink å linn åkte upp till birsta först å handlade en massa jävla badankor gjorde jag :) haha. Sen när vi skulle åka där ifrån gick de ju inte, bilen starta inte, fick hjälp av snälla människor, som butta bilen för startmotorn hade ju pajja, jobbit för våran del. In till stan sen, lite mer shopping, och när vi skulle hem så gick de inte som planerat, för de visade sig att vi ite va så starka, men vi fick hjälp av två män såntur var :)

när vi kom hem så la jag mig i soffan och blev taggad till att gå ut, ringde hink å drog till sarah och drack mig full, vi gick till stadt och när jag skulle ta fram plånboken va den borta. så jag åkte hem till sarah och letade efter den, men med mindre lycka. jag gick tillbaka tillstadt, sen gick jag tillbaka till sarah och letade lite till men hittade de inte då heller, så jag åkte hem å dega.

idag när jag låg i badet och deppa så får jag sms acv sarah att hon hade hittat den :) även att den låg synligt oxå, men jag är bara glad att den är tillbaka så jag kan köpa mig en nyårsklänning imorron :)

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Jul + körkort.

Igår åkte jag och hinken upp till svall för jag skulle göra min uppskrivning, och jag klarade den så nu har jag körkort!
Så jädra skönt att ha de avklarat, när vi väntade på tåget hem så köpte jag en moore, och jag måste bara citera

"tja farbror jul! ere sant att du har 10000 må alver som jobbar på din fabrik å jör alla leksaker? - petter 6år

Eh, det kan man säga. De där med att kalla kinesiska barn för "små alver" år du visseligen stå för själv din rasistiska dåre. Alla kan ju inte löka sig igenom hela lågstadiet på skattebetalarnas bekostnad som du och dina polare
"

HAHA

"Det enda jag önskar mig är fred på jorden. -elias 5 år

Men tror du att vi är bnånjävla ande eller? önska dig lego, som lite normala ungar! Fan. Det är precis dem här sortens skit som gör att du blir mobbad i skolan.
"

Jaja, nu ska jag göra mig klar inför nästa julkalas.

(Har även köpt biljett till imorgon, hoppas de blir najs.)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Projektarbete.

Idag började jag med mitt projertarbete på riktigt, eller jag bakade igår. och idag knäppte jag kort, blev bra i slutändan.
Jag ska ju göra en cupcakes kokbok, så de är ju en början att ha 2 sorter bakelser som jag har knäppt kort på.
Ska nog baka mer direkt när vi börjar skolan igen.

Efter hink jag och linn fota så gick vi ner på donken och åt en chicken wrap, Mmmm så gott de är, blir körskolan imorron oxå, och lunch med bruuudarna :)

Hejdå
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Baka.

Stannade hemma från skolan idag, kände att jag måste knalla iväg till körskolan och plugga lite, när jag gick tappade jag min kula till läppen, de va lite lessamt, så nu har jag en stor navelkula, de är inte så stiligt.
Jag baka även idag, gick väl inte prima, kände mig inte på nå bra humör + att jag brände handen.
Hann baka baka 2 sorter innan jag gav upp, å dom blev inte så supergod som jag trodde.

Skulle iväg på träning, men då hittar jag inga träningskläder så jag gick till slingan iaf, men de va ju inte nå elljusspår där så jag gick hem, laddat hem csi som jag ska kika på nu.

Hejdå
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Plugg

Sitter och kikar på titanic nu, usch å fy vad jag kommer grina i slutet, om jag inte hinner somna villsäga.
Den är ju så jädra sorligt, även fast man har sett den typ 1000 ggr. Men de är skönt att grina, fast inte när man har sån huvudvärk som jag har nu. De är inge kul, å de känns inge bra att man bara har 1 värktablett kvar heller, å de är ju snålt med pengarn u så tabletterna får vänta.

Po ringde för ett tagsen oxå, ska ha utvecklingssamtal på torsdag halv 1, de känns som att han kommer klaga ganska mkt på min frånvaro. Men jag ska bli bättre, jag lovar, Nästan iaf.
funderar på att vara hemma imorgon oxå, ska på hum 8 sen ska jag sätta mig på körskolan och plugga.
Jag har ju inte läst ut boken än, jag har inte ens börjat, sen arbetsmiljön har jag inte gjort ett dugg på. Ska hinna plugga till på torsdag oxå, nutidakonst, tråååååk!

Nu ska jag tillbaka till grinandet, hejdå
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Lucia

Kväll blir de utgång, de känns ganska bra, är faktist taggad.
Hinken å co skulle komma å hämta upp mig vid 8 då vi åker till sarah, palla gå när de är - 9,4 grader.
har även pluggat skallen av mig idag, så nu har jag ont, ska plugga dagarna framöver oxå, jävla körkort. de tar död på mig ju!

Va på stan en sväng i dag å införskaffade mig en ny klänning + örhängen, najs de. De blev även lite mat å sprit. De e najs de.
Kikade just på norbit, den är så härligt, haha, fast väldigt fuuul!

Ja, de blev ju lite julbak igår oxå, vid typ 10 på kvällen, bakade mongostora lussebullar och lite pepparkakor. har inte vågat smaka på nått av de än, men de smakar säkert gott.

Hej då
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Myspys.

Ikväll blir de myspys med tjejerna, mat och lite alkohol, fast efter arbetsmiljön blev man ju inte så speciellt taggad, men jag är de nu!
ska snart fixa lite mys här, sen kommer linn nog snart in till stan igen och hjälper mg med maten :)
Hink och linn har praktist taget bott här den senaste tiden :) kul att slippa vara själv.

nationella idag, gick nog inte sådär bra, men hoppas på ett g. Vissa va ju bättre än andra :P

Nu längtar jag till ikväll!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Sieg heil



HAHAHA
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

uppdatering tisdag.

okej, precis när jag hade sparat inlägget så får jag sms om att träningen börjar halv 8 till nio, så jag offrar mig iväg ocg bränner lite fett.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Tisdag.

Började dan med att köra, sen gick jag hem och kikade på desperate, åh shit va spännande det är nu!
Har även skrivit klart nationella, får väl hoppas på ett g där iaf, fast de blir nog ig med tanke på att jag förmodligen har gjort fel.

Va på 1års kalas hos agnes idag, åt lite tårta, och myste, bill fick även en kompis där :)

nu är jag jädrigt slö, så jag tror jag inte orkar med nån träning ikväll, med tanke på att de blir så sent. Så de blir nog ett bad sen dexter, som förövrigt är mkt spännande de oxå.

Postad i: Bilder. Kommentarer (0)

livet

ja, jag har varit lite inaktiv nu pga flytt och brist på internet. Men flytten upp på kristineberg har funkar bra, jag mår underbart! åhh de är så skönt att må bra.
Förutom våar nya lakan, som jag har fått hur mkt utslag av som helst! jobbit
allt flyter på som vanligt och på lördag blir de ikea och utgång på kvällen, som jag inte är ett dugg taggad till, men jag kan ju bli.
sarah fyllde ju år igår så du va de party som slutede med att jag och hink satt på hemma på soffan och åt pizza.

Ja, nu ska jag äta god mat och plugga, eller försöka hitta mitt block som är borta
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)
Annonser från BloggPartner