>

10

shit va bra dfe va igårså jävla mäktigt!
Så fort dom kom uPP På scenen så blev mina ögon så stora som när en 5 åring får syn På en godisPåse,
näefan de går inte attg beskriva. över 30000 människorfats de tänkte man ju inte direkt På, de känndes som att man var alledess ensam, ja förutom nå dryga fjortisar som hade bestämt sig för att ta sig fram till gallret där jag stog, när dom kommer dit försöker dom knuffa bort mig med misslyckas, sen började dom stå och Prata om annan :S CPn.
Alla fyverkerier all eld så jävlans coolt, synd bara att Publiken va lite lam, men de där en fan en av dom bästa sakerna som har hänt!

'You wanted the best, you got the best. The hottest band in the world...Kiss!'
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

9

Nu vet jag inte längre. osäker På allt.

Kikade På en bra film På engelskan, Pay it forward, ska se klart den imorron innan jag åker På KISS! Fan asså, ded känns inte verkligt att jag ska se dom, har lyssnat På dom sen jag var 4 år. de va då vi fick våran första kiss-skiva av PaPPa. Jag har drömt att se dom så länge jag kan minnas och nu är den drömmen veriklig.

stog och sålde kakor och bullar idag På skolan, riktit roligt va de, vi fick in lite Pengar oxå, de gjorde allt roligare :)

Nu är jag less att alla serier jag kikar På är de uPPehåll, jag vill ju kika På allt, och de är ju så sPännande i alla serier oxå! men de är skönt att de inte är nå På sommarn så man slPPer låsa U sog På alla serier :P

(ursäkta alla srora P, men lilla P funkar inte, helt cP!)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

8

Asså, utvecklingssamtal idag, hade asmkt frånvaro, jag visste att jag hade varit borta, men inte så mkt. Men jag hade G i filmen iaf, tur de, annars skulel jag skälla ut filmlärarn! Annars såg allt ganska bra ut :)

Fyfan va kul de är med Dixie Kong, finns fan inge roligare, men de är lite svårt nu, jag jag klarar de för jag äger :)
Gjorde kycklingsallad när jag kom hem efter ha kört hela vägen från skolan hem. Asgott :)

Studion imorron, knäppa bidler på Aarro och Dennis. Och grattis Aarro för att du klarade uppskrivnigen, blir åka av i sommmar med diig :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

7

Nä, nu orkar jag faktist inte bry mig länge gör som du vill. Jag Pallar inte att lägga mig i hela tiden, trodde de va de som brhövdes, men de va de inte. Får fan lust att skita i alltihoPa
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

6

Ganska givande kväll igår, mys med tjejerna synd bara att för de flesta går nästan all tid att göra i ordning sig På. Men mysit va de iaf, förutom att jag blev förjävla full, kommer nästan inte ihåg nått. och idag mår man inte så bra, jag hatar att vara bakis. Men Niclas kom hem med thaimat, eller jag fick hans rester, men de smaka bra endå :)

Degkväll ikväll, Aarro och Dennis kommer förbi med monoPol och vi ska köPa godis å mysa. Blir nog även nån skräckis när de börjar bli mörkt :) har några På lager eftersom niclas är för rädd för att kika På sånna.

Förövrigt blev de inte nå lägenhets kik för oss idag. Hyresvärden gav oss nr till han som bodde i lägenheten nu, men han hade telefonen av, och när vi skulle ringa till hyresvärden igen så svara han inte, men niclas lämna telesvar åt han så förhoPPningsvis ringer han uPP imorron så vi får kika På den :)
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

5

Fett skönt att vara ledig idag. Gick ner på stan och myste lite med tjejerna och köpte strumpisar.

Gick hem och fråga Niclas om vi skulle ringa lite hyresvädar, och de gjorde vi, och vi ska kika på en stor 1a som ev sovvrå eller va de hette, och den har riktigt kök, den va 50 kvm och våran ligger på 56, så de är inte sån stor skillnad.

 Hoppas på att de blir trevligt imorron kväll, de tror jag nog mys med tjejerna är aldrig fel.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

4

Händelserik dag, eller inte. Börja 8 så jag cyklade till skollan med Aarro, mkt mykit och våra käftar går ju jämt när vi är med varran. Konserten idag va skojjit, den gjorde nog dan, Plus att bilderna blev bra, trodde de inte skulle bli nå, men de blev de :D fast jag hatar å framkalla, fast man måste göra de om man ska kopiera. även mkt foto framöver, studion med Aarro och Dennis på tisdag, sen ska jag ju knäppa clownbilder på Hink. Hoppas jag hinner klart med allt som ska göras innan vi slutar.

Kika på filmen Horton idag, inte så bra som förväntat, den kändes jätte kort, men den va rolig och så va djuren söta :) Va nästan nyss å sola, hoppas jag fick lite färg, fräknar fick jag i massor iaf. Nu väntar kvällsfika film och mys med Bill.


Jag förstår inte, de känns så konstigt
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

3

Uscha vad spå despret i morse! höll ju på å dö!
Men sen bra de iväg till skolan och fick tillbaka filmprovet, hade inte pluggat nå, men de kanske jag borde ha gjort. Var även duktig å satt å redigera våran film som förhoppningsvis blir klar snart.

Lånade hem en kamera å knäppte kort, rörelse och skärpedjup, tänkte knäppa skugga oxå, men de visade sig att de inte fanns nå skuggor för de va molnigt.
Cyklade nyss ner på hemköp och köpte hallon och glass så jag och Niclas bakade en god paj och kikade på csi

På Fredag får jag hoppas att de blir kul, även fast vi fick oväntat hinder. men de blir nog kul endå med tjejerna.

Känns även bra att börja vara mkt med Aarro igen, de va längesen vi umgicks så de är kul att vara med dig igen :) ÄSK

Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

2

Nu är jag ju riktit förbannad på vädret, när man ska gå ut idag på karnevalen ser man att de snöar, de är fan 17 maj idag, de får inte snöa! De va ju inte värt att gå ner i de kalla blås snövädred för att se karnevalen heller, de va typ fem lastbilar, men jag fick en fika med mamma och Ulla iaf på Radios, sedan gick jag och Niclas på Amandas och han åt pizza.

Vi fick skjus hem av Amandas pojk, skönt de. När man kom hem va de bara å krypa under täcket och mysa å kika på tv. Vi bakade även hemmagjord pizza nu på kvällen, fast med köt botten, men riktigt gott blev de :)

♥AarroBarro kom förbi vid 7 och vi satt och drack cider och pratade och lyssnade på musik vi jämt brukade lyssna på förr i tiden när vi jämt va med varran. Men sen drog hon på bockarna så nu sitter jag själv och snart ska se Thunderbolt med Jackie Chan och förmodligen sova, men man läre inte få sova sen när niclas kommer hem och är askalas.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

1

Fuck för de dåliga vädret, jag vill ha sol igen, känns fan som att sommaren aldrig kommer komma nu.

Shäron förbi ett sväng å spela spel och kika på början av en skräckis, men de va mer som en tråkig tjejfilm så vi bytte film till Jenifer, haha vilken mongolig bruden va, ska kika måste kika klart på den nån dag oxå.

Imorgon är de även karneval att gå på, kul om man kommer upp vill säga, men de är väl bara att ställa klockan de. Går nog ner med Niclas, men förmidligen är det mkt trevligt folk där :) Nu blir de film, en komedi Bachelor Party Vegas, har redan sett tvåan, hoppas de inte spelar nån roll om man ser ettan sist :P
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Nya bloggen

Ja, nu är de så att jag känner för att göra en blogg bara för att alla andra har de. inte för att nån förmodligen läser, men de kann ju bara kul endå :)

till och börja med kan jag säga att idag har de varit nationella, lättare än väntat men fortfarand svårt, sen vare mysPys i studion med tjejerna :)<3
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)
Annonser från BloggPartner