>

14

Jag ser ju att du har förändrats, att du inte är samma Person som du va innan. Du vet inte hur jag ser På de hela och du vet inte hur jag tänkter, du försöker inte ens lyssna På vad jag har och säga, mne du menar att jag ska lyssna På dig?


Snart är de dax, jag håller På å tvättar förfullt nu, fast jag märkte att jag bara hade tyP 2 maskiner, och jag hade ställt klockan På 9, de va ju kul. men jag satt i en maskin och funderer På att börja städa här, jag orkar fan inte.
Imorron natt åker vi, kan fan inte fatta, de är så nära nu, de känns som igår när vi beställde resan och då va de ca 260 dagar kvar och nu är de 2 dagar!
Helt Sjukt! När jag längtar sönder mig.

Plus att de är sommarlov nu, mitt sista, känns som att man vill hitta På mkt och göra de bästa av de innan man börjar 3an.
De blir nog bra.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

13

Nu är jag så jävla less å bo här, jag vill flytta neb de är ju omöjligt att få en lägenhet gemon hudiksvallsbostäder. om de kommer nån man är interserad av så får man inte visning även fast vi har sökt aktift i månader nu. De blir att ringa lite Privata hyresvärdar imorron iaf.


Lite jobb för min del, skraPa ihoP lite Pengar till sommarn, har ju Pengar till tatueringen nu iaf, de är bra, men man läre ju ha lite Pengar så man kan leva oxå.

Jag tycker synd om dig älskling, men de kommer gå nästa gång, synd att dom har stängt under sommaren bara, jag vet att du kommer klara de.

Sen är de ju malta om 1 vecka, känns skönt, men vet bara inte hur jag ska klara mig utab Bill. Har ju bara vare utan har i 6 dagar som längst och då höll jag På å dööö. Men de kommer nog bli så kul så man inte har tid å längta hem hoPPas jag, han införskaffat allt nu, ska bara låna böcker nästa vecka.
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

12

Fy fan va förbannad jag blev när jag kikade På aftonbladet.se, de va en omröstning om vilka djur man tyckte de va okej att göra försök På. jag kikade På resultatet, asså, att folk tycker de är okej över huvutaget. De tyckte de va okej På tex katt hund får åtta mus. näe jag tycker dom är cP, dom som tycker de är ok kan ju dra åt helvete
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

11

Ja, man cyklade till skolan vid 8 i morse, skrev en utvärdering, gick till foto och va där tyP hela dan, gjorde även mitt sista matteProv för iår och fick G! :) sen va de uPP På foto igen På klassråd, herregud va skrikit de va, men vi kom ju fram till nått tillslut, de va bra de :) Även gjort klart allt i foto, jag är fan mest nöjd med dom 2 sista bilderna jag gjorde, sPec den På hinken dom blev asfrän.

jag kom hem och sov lite middag, även fast jag inte borde göra de, måste ju gå varje lektion nu, Pga min frånvaro. men de är ju inte långt kvar nu, 4 riktiga skoldagar kvar.

Inatt kl 0000 är de exakt 14 dagar kvar till vi sitter i bilen Påväg till arlanda, sen 0530 så flyger vi, jag längtar sjuktjävla mkt,  men jag vill inte ha förhöga förväntningar heller, tänk om de blir tråkigare än vad man har förväntat.
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)
Annonser från BloggPartner